Behandling

Jag utför medicinsk fotvård (ej pedikyr, vilket innefattar att man filar fötterna och målar naglar, vilket endast tillhör skönhetsvård). Jag gör även vaxbehandling, tar bort hår på benen, låren och ljumskarna.

Huvudsakligen är det diabetiker, reumatiker och psoriatiker som söker behandling men även kunder som vill sköta om sina fötter i förebyggande syfte.

Behandlingen tar ca en timme och man börjar med ett fotbad i 10 minuter, under tiden får kunden njuta av en kopp kaffe och läsa en tidning eller bara koppla av.

Jag använder skalpell för att få bort förhårdnader, därefter filar jag fötterna med fotfil och fortsätter sedan med en roterande sliphätta som gör huden mjuk och len.

Efter det lägger jag på en fuktighetsbevarande kräm som absorberas, under tiden tar jag hand om naglarna, slipar ner dem, klipper dem, och filar dem jämna och gör nagelbanden fina, tar bort liktornar eller nageltrång om man har sådant och avslutar med att massera fötterna. Du känner dig som att du går på moln efter en sådan behandling.

OBS! Jag gör inte hembesök.

Helbehandling (ca en timme) 750:-
Delbehandling (ca 30 minuter) 395:-

Presentkort finns att köpa, passar bra som julklapp, födelsedagspresent eller fars – och morsdagpresent eller helt enkelt bara för att överraska någon.